Welkom op de website van landhuis Hotel 'Le Bourg'

 
Home

Voorwoord

" Le Bourg "

Geschiedenis

Faciliteiten

Contact

Links

Cursus Frans

Foto's Hotel

 

Faciliteiten

Algemeen

Kamers

Diner

zwembad

 

Faciliteiten op ‘Le Bourg’:

ALGEMEEN

Landhuis Le Bourg ligt in een natuurgebied, weg van alle drukte en hectiek. Onze gasten bieden wij derhalve een oase van rust en ruimte. Het huis beschikt over een grote, lommerrijke tuin met een fraai zwembad. Niet alleen bij het bad is het goed toeven, ook op het grote terras kunt u zich uitstekend verpozen. Er zijn voldoende zit- en ligstoelen aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

In het huis op de begane grond is de eetkamer, waarin ook een grote boekenkast staat met voldoende boeken om een verloren of verregend uurtje op te vullen. Ook is er audio- en videoapparatuur. In de prachtig gemeubileerde zitkamer kunt u op uw gemak genieten van een drankje of een magazine lezen.

Chambres d’hôtes Le Bourg is kleinschalig en verhuurt slechts vier kamers. Maar juist daarom is het mogelijk de unieke sfeer te creëren, die onze gasten zo op prijs stellen. De sfeer en rust op Le Bourg dragen er ongetwijfeld aan bij dat u bij vertrek voldoende energie heeft opgedaan om het jachtige leven in Nederland weer aan te kunnen.

                        

"Een oase van rust en ontspanning in het zonnige frankrijk"

c'est un art de vivre